Wellness

Potser que ho hagis escoltat moltes vegades, t’ho tornem a repetir.  Practicar esport i fer exercici físic té molta importància a la nostra vida tant a nivell físic, mental, emocional i social. Repassarem quines són les avantatges més importants de l’esport i quins són els seus efectes sobre la salut més destacats.

Més energia

Ajuda a sentir-se millor, amb més energia i a relaxar-se.

Anti estrès

Redueix l’estrès, augmenta la fase rem del son i millora la postura corporal.

Regulació

Ajuda a prevenir i tractar l’excés de pes regulant la gana, augmentant el nombre de calories cremades, millorant el trànsit intestinal i el procés digestiu.

Enfortiment

Enforteix els músculs i articulacions, disminuint així la possibilitat de patir lesions.

Millora l'organisme

Sistema ossi, aparell respiratori, sistema digestiu, aparell locomotor, aparell circulatori i sistema nerviós.

WELLNESS
CLUB


Et presentem… Un espai en el que podràs realitzar activitat física i evadir-te de tots els problemes i preocupacions. Reduïm les classes a poques persones, Et corregim incorreccions posturals, et reeduquem amb hàbits saludables i t’ajudarem a aconseguir els objectius que ens plantegis, ah! i el més important, t’ho passaràs tant bé que voldràs repetir una i altra vegada. Tot això i molt més és el que t’espera a Wellness Club.

A continuació podeu veure l’horari d’activitats al Wellness Club (Club de Tennis Mollerussa)
En la resta d’horaris hi ha disponibilitat per a classes particulars i entrenaments online
(poden haver-hi modificacions,)

 DillunsDimartsDimecresDijous
7h
Pre Work 100
9h 30
Manteniment 50
Manteniment 50
DillunsDimartsDimecresDijous
18h
Funcional
Baby mum
Funcional
19h
Funcional
Wellness Kids
Funcional
20h
Manteniment
Funcional
Funcional
Manteniment
21h
Zumba
Manteniment
GAC
Funcional

* Possible obertura a nous grups

T’agraden els entrenaments amb intensitat? Nosaltres t’ho posem fàcil!
Sens dubte es tracta del nom de moda d’aquests darrers anys, es doncs un mètode d’entrenament que té com a objectiu recrear aquells moviments que imiten les posicions i situacions naturals que es podrien donar en qualsevol moment de la nostra vida quotidiana.
Els moviments que es realitzen en les sessions de functional training son multidireccionals i engloben l’acció coordinada dels diferents grups musculars. Per tant, es pot dir que son exercicis amb una gran transferència als que es fan al vostre dia a dia.
Et garantim la millora de la teva resistència aeròbica, anaeròbica i muscular, la flexibilitat, la coordinació intra i inter-muscular i els teus nivells de força. Tot això, sempre sota la supervisió dels nostres millors professionals.
Dins de les sessions de functional training veuràs que son els HIIT, TRX, Circuit training, GAC, Boot Camp, entre altres.
No t’ho pensis més i vine a provar-ho!!!

Aquesta nova activitat va dirigida a participants de 14 a 18 anys.
Amb l’objectiu de fomentar un estil de vida saludable, incentivant una postura correcta en l’activitat física i, així evitar la vida sedentària el qual fomenta postures ergonòmiques inadequades que fan aparèixer dolors prematurs atípics de l’adolescència.
Es treballarà la resistència cardiovascular, potència muscular i la propiocepció, a través d’una dinàmica de companyia i bon rotllo.

Perfecciona la teva tonificació muscular amb exercicis dinàmics adaptats a la teva condició física.
A les nostres sessions d’entrenament de manteniment treballaràs el CORE i altres grups musculars que faran millorar la teva qualitat de vida, i sobretot, farà que et sentis més bé amb el teu propi cos.
Tot això aportant beneficis al teu rendiment esportiu, postura corporal, ritme respiratori, prevenció de lesions i consciència corporal.
Valdrà la pena!!!

No cal que et donem moltes explicacions, vine a moure l’esquelet!

Entrenament funcional per recuperar el to muscular després de l’embaràs i a la vegada interactuar amb el vostre infant. Pots emportar-te el nen sense cap tipus problema. Els infants han de tenir 2 anys com a màxim.

Vine a fer una classe d’alta intensitat abans d’anar a treballar.

El sistema d’entrenament GAC prové de la unió de tres paraules que defineixen exactament de què es tracta: Glutis, Abdominals i Cames. Practicar GAC consisteix a realitzar un conjunt d’exercicis dedicats a enfortir i a tonificar aquestes tres zones del cos que