Imma Querol

Entrenadora de pàdel
Club Tennis Mollerussa

Imma Querol

Si unim la paraula dinamisme i la paraula positivisme, ens dóna de resultat l'Imma Querol. A part, forma part del top 10 de les millors jugadores de la província i té moltes coses per ensenyar-nos.
Ella és la segona incorporació que fa l'empresa per la següent temporada. La gent que vingui al Club Tennis Mollerussa serà l'afortunada de gaudir i aprendre dels seus coneixements de pàdel.

Guillem Solé

Coordinador i entrenador de Wellness
Club Tennis Mollerussa

Guillem Solé

Té 23 anys, resideix a Mollerussa, recient llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, col•legiat al Coplefc, especialitzat en triatló i ultrafons. Un perfil dinàmic i amb molta empenta que donarà molt a parlar. Ell és en Guillem Solé.
Serà el coordinador i l'entrenador al Wellness Club Mollerussa, coordinador d'estades de setmana i d'estiu a La Serreta i ajudarà en tasques de coordinació.
Sense dubte, una incorporació de primera que ajudarà a fer un pas de qualitat.

Luís Moreno

Coordinador i entrenador de pàdel
Club Tennis La Serreta

Luís Moreno

Us presento un professional de cap a peus, treballador i apassionat de la feina d’entrenador. No té sostre i sempre vol anar a més, molt motivat en un projecte que va començar fa dos anys.
Ell és el Luís Moreno, actualment està donant classes al Club Tennis La Serreta i afronta el seu tercer any. Si ajuntes les seves ganes de transmetre i els seus coneixements tècnics et dona com a resultat un entrenador TOP. Aquest any a més a més ha complementat la seva formació amb el nivell 1 d’entrenador de pàdel.
Per tant, qui vulgui adquirir una base sòlida o vulgui perfeccionar els seus cops, que no dubti en venir a La Serreta. La seva millora està garantida.

Josep Maria Ribes

Coordinador i entrenador de pàdel
Club Tennis Mollerussa

Josep Maria Ribes

Els seus entrenaments no deixen indiferent a ningú, per on passa desperta passions i la seva energia no té límits.
Estem parlat del Josep Maria Ribes, serà el nou responsable de l’escola de pàdel del Club Tennis Mollerussa, el talent i la il•lusió són uns molt bons complements per iniciar una etapa exitosa al món del pàdel.
Una part de Les Garrigues m’ha confessat que està trista per el seu adéu, com hem dit deixa petjada per allí on passa... Endavant Josep Maria!

Joan Massó

Coordinador i entrenador de pàdel
Club Tennis Balaguer

Joan Massó

El Joan és tot cor i entrega. El poble de Balaguer i la seva comarca té la sort de gaudir-lo dia a dia. Ens resulta difícil trobar un alumne descontent amb les seves classes. El seu bon tarannà, la seva humiltat i el seu bon fer fan d’ell un entrenador molt complet i fan que cotitzi a l’alça al mercat.
És un plaer comptar amb ell per tercer any consecutiu.
Amb el curs de nivell I d’entrenador de pàdel a la butxaca, encara el tercer any amb moltes ganes d’ensenyar tots els nous coneixements que ha après.

Eduard Lleset

Partner tecnològic
Mollerussa

Eduard Lleset

Si diem que a Fer Play s'aposta clarament per les eines tecnològiques i digitals, crec que no queda ningú sorprès. Tenim una cosa molt clara, cuidar la imatge de l'empresa és un aspecte clau. Potser no el veieu tant o no sabeu qui és però la seva mà s'ha convertit amb imprescindible per l'empresa. Es diu Eduard Lleset i dia a dia es preocupa de que tant la web com els cartells estiguin impecables, cuidant cadascun dels detalls. A part, ens assessora formidablement amb el tema tecnològic. La nostra projecció anirà molt lligada a les obres mestres d'aquest crack.

Aleix Calafell

Entrenador i ajudant gerent
Tennis, pàdel i Wellness
CT Mollerussa i CT La Serreta

Aleix Calafell

El senyor Aleix Calafell ha firmat la renovació per quatre temporades més, Cal destacar el Grau en Magisteri de Primària i actualment cursarà un Màster de Psicopedagogia. Durant la temporada passada, va està fent classes de tennis a La Serreta i classes d'activitat física i aquest estiu està treballant de socorrista i fent de monitor d'estades.
L'Aleix és un noi versàtil amb molta il•lusió i molta empenta, sense cap mena de dubte és una renovació de futur de la qual la gent de Les Garrigues, la Noguera i el Pla d'Urgell podrà gaudir del seu bon fer durant molt temps.

Romana i Tito

Coordinadors i entrenadors de tennis
Club Tennis Balaguer

Romana i Tito

La Romana Ivsan i el Josep Maria Mestres "Tito" seran els encarregats de portar la direcció tècnica i les classes de tennis.
L’experiència i la professionalitat de la Romana Ivsan, i les ganes i l'energia del Tito seran les eines principals per portar l'escola de tennis de Balaguer al lloc que es mereix.
El tennis té llarga durada a Balaguer amb aquests dos cracks!