Qui és FerPlay?

A nivell acadèmic, compta amb una àmplia formació sobre la direcció esportiva. És llicenciat en C.A.F.E a la Uvic (2007-11) i és graduat del Màster Oficial de Director Esportiu realitzat a la UDL (2011 -2014).

Com a director esportiu ha realitzat les pràctiques al Club Tennis Vic i al Club Natació Lleida.

A nivell laboral, s’ha especialitzat bàsicament en dos àmbits: la gestió i coordinació esportiva, i duent a terme la tasca d’entrenador. Així doncs, ha treballat en els següents clubs esportius: el Club Tennis Voltregà i al Club Tennis Mollerussa. També ha estat al Club Tennis Borges, Club Tennis La Serreta, Club Tennis Juneda, Club Tennis Vic i Club Patí Vic.

Després de molts anys de formació, Inicia un projecte ambiciós, encarat al món de la gestió esportiva. La il•lusió, l’empenta i l’experiència d’haver estat durant tants anys a peu de pista al costat del client, fa pensar en un resultat positiu.

Bàsicament, Fer Play es centra en oferir un servei de qualitat al ciutadà que satisfaci les seves necessitats esportives i en organitzar esdeveniments i competicions de manera professional.

Organització de tornejos i lligues esportives

Si ets un amant de l’esport i t’agrada competir, aquesta és la teva web. Organitzem competicions a la teva mida y creem lligues en les que et sentiràs com un jugador professional.

Des del nostre sistema de seguiment de competicions podràs fer un seguiment exhaustiu de la competició a la qual participes i de totes les competicions organitzades.

Xavi Fernández Niubó

director de Ferplay