Descompte del 10% a la botiga Castell del Remei

La visita al celler Castell del Remei recorre les antigues i actuals instal•lacions de recepció de raïm i expedició de producte, la sala de vinificació, les naus de criança, la sala d’embotellat i la sala de tasts. Així mateix, ofereix l’opció de degustar els vins. A més de les visites guiades -individuals o en grup- s’organitzen visites per a estudiants.

Horaris: 10.15 – 11.30 – 13.30 – 16.30
Preferiblement amb reserva.
Altres hores, a convenir. Informació i reserves: 973580200 – info@castelldelremei.comwww.castelldelremei.com

L’oferta turística de Castell del Remei té l’al·licient del seu paisatge i de la seva història, atès que es troba en un nucli estratègic de gairebé 2.000 anys d’antiguitat. En aquesta antiga colònia agrícola, clau en la construcció i el desenvolupament del Canal d’Urgell, es poden observar un molí, una destil•leria, una boteria i una ferreria.

En un paisatge de vinyes, arbredes i llacs – lloc idoni per a l’observació d’aus- conviuen amb la natura el propi castell, el santuari de la Verge del Remei i el restaurant de la finca. També la seva enoteca i sala d’exposicions complementen el seu interès com a part de la ruta pelegrina del Camí de Santiago.

Durant l’any, se celebren diverses festes populars com la Festa Major (segon diumenge d’octubre) o el tradicional Aplec (primavera).